Ultima oră
Cum l-a descris Marca pe Andrei Raţiu după o nouă prestaţie solidă a internaţionalului român Cum l-a descris Marca pe Andrei Raţiu după o nouă prestaţie solidă a internaţionalului român
Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV Nici FCSB, nici CFR Cluj! MM Stoica a dezvăluit echipa cu cel mai bun sistem de salarii: „Cel mai motivant din istoria fotbalului românesc” | VIDEO EXCLUSIV
Decizia luată de conducerea CFR Cluj după ce Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineaţa în club după egalul cu Hermannstadt Decizia luată de conducerea CFR Cluj după ce Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineaţa în club după egalul cu Hermannstadt
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Duel pentru play-off în Liga 2 VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Duel pentru play-off în Liga 2
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Epilogul etapei VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Epilogul etapei
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel în subsolul clasamentului VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel în subsolul clasamentului

VIDEO ǀ Andrea Mandorlini, fairplay faţă de FCSB: ”Îi felicit pentru că pe final au fost mai buni!”

CFR Cluj Publicat pe 10 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21418222/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-superliga-superbet-2-12-2023.jpg

Andrea Mandorlini a dat dovadă de fairplay faţă de rivala FCSB, la finalul partidei dintre cele două favorite în lupta pentru titlul de campioană din actualul sezon.

Tehnicianul italian al celor de la CFR Cluj i-a felicitat pe elevii lui Elias Charalambous pentru finalul de joc în care au fost mai buni decât jucătorii săi. Totuşi, Mandorlini consideră că rezultatul de egalitate este unul echitabil.

Andrea Mandorlini, fairplay faţă de FCSB

În privinţa unei posibile înlocuiri de pe banca ”feroviarilor”, Andrea Mandorlini s-a arătat complet dezinteresat de acest subiect.

”Am jucat contra unei echipe puternice, cred că avantajul a fost meritat. Puteam face 2-0, dar ei au început să joace. Ne-a lipsit ceva în seara asta, dar rezultatul de egalitate este echitabil. 

Am avut ceva jucători obosiţi şi a trebuit să facem câteva schimbări tactice. Dacă reuşeam să marcăm golul de 2-0 era foarte bine, dar îi felicit pe cei de la FCSB pentru că pe final au fost mai buni. 

Sincer, rezultatele altora nu mă interesează. Campionatul e lung, dificil, dar nu sunt mulţumit. Îmi doream să câştigăm în această seară, mai ales că am ratat şi câteva şanse importante. 

(n.r.- Vă temeţi că o să fiţi înlocuit?) Nu mă interesează aceste discuţii, eu sunt aici. Când mi se va spune să nu mai fiu aici, nu voi mai fi”, a declarat Andrea Mandorlini, la finalul partidei.

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă.

FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată, la reuşita de generic a lui Florinel Coman în minutul 51. Golurile partidei au fost marcate de către Tachtsidis (7’) şi Olaru (26’).

În urma acestui rezultat, lidera FCSB rămâne la 5 puncte avans faţă de principala urmăritoare, CFR Cluj. Bucureştenii acumulează 38 de puncte, în timp ce ardelenii adună 33.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele