Ultima oră
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21574713/1/camora.png

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Covăsnenii au avut doi jucători eliminaţi în prima repriză.

Mario Camora s-a declarat mulţumit per-total de acest sezon, dar nu poate trece peste eşecul la scor, 4-0, contra celor de la Corvinul Hunedoara, din sferturile de finală ale Cupei României.

”S-au apărat foarte bine. Au fost nişte gladiatori adevăraţi. Am dat gol la ultima fază. Obiectivul era să câştigăm şi să urcăm pe locul doi.

E o victorie meritată pentru noi. Trebuie să ne dea încredere. La Craiova nu eram favoriţi, dar am câştigat. La Rapid la fel.

Ce ştiu este că Dan Petrescu a semnat. Sperăm să ne luptăm pentru titlu la anul. Obiectivul de anul acesta este să terminăm pe locul doi. Pentru noi, care suntem de mult timp aici, locul doi e complicat. Unicul eşec a fost Cupa României. Am avut o şansă mare”
, a spus Camora.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele