Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

VIDEO | Alex Mitriţă a ratat penalty cu Voluntari şi a avut un discurs asumat. ”S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21339642/1/fc-voluntari-universitatea-craiova-superliga-superbet-7-10-2023-1.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu cei de la Universitatea Craiova, în etapa a 12-a din Superligă. Oltenii au ratat un penalty, prin Mitriţă.

Fotbalistul Craiovei a declarat că nu este mulţumit de evoluţia sa şi speră ca în următoarele partidei să ofere mai mult.

Eu zic că am dominat meciul. A fost un meci deschis. S-au pierdut două puncte pe mâna mea. Îmi asum.

Am zis că sunt bine. Am zis să îmi iau un colţ, am dat tare, dar portarul a fost acolo. Vreau să ne gândim ce trebuie să facem, că pierdem puncte. Au fost două puncte pierdute pe mâna mea.

Pot mai mult. Evoluţia mea nu a fost foarte bună în seara asta. Cu penalty-ul, am căzut un pic mental”, a declarat Mitriţă, la finalul meciului.

 

mail-share icon Email
viewscnt