Ultima oră
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca
MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos” MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos”

VIDEO | Adi Mutu a găsit explicaţia pentru eşecul cu Universitatea Craiova. ”Arbitrajul a fost slab astăzi, ne-a condiţionat tot meciul!”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21097579/1/adrian-mutu-rapid.jpg

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, recunoaşte că echipa sa este în criză, după înfrângerea suferită duminică seara la Craiova, scor 3-1, însă crede că rezultatul a fost influenţat de arbitrajul slab al lui Radu Petrescu.

„Suntem într-o criză de rezultate şi încercăm să ieşim Şi azi cred că meciul a fost condiţionat de eliminarea lui Costache în minutul 13, un roşu acordat foarte uşor. E şi decizia proastă la Costache, dar şi să dai două cartoanşe galbene în primele zece minute în terenul advers. Arbitrajul a fost slab astăzi, ne-a condiţionat tot meciul. Băieţilor nu am ce să le reproşez pentru că au luptat, au avut atitudine.

La schimbări suntem condiţionaţi de underii 21, iar în afară de Sefer, care era în teren, underii de pe bancă erau fundaşi centrali.

Scandările suporterilor eu cred că sunt o reacţie la aceste două înfrângeri. Dar dacă e cineva nemulţumit că Rapid a stat tot anul în primele cinci, atunci eu nu am ce să mai spun!

Eu sper să recuperez jucătorii accidentaţi pentru meciul următor, să avem tot lotul valid pentru că vrem o victorie”
, a declarat Adrian Mutu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele