Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

VIDEO ǀ ”Acum chiar am lot, nu am de ce să mă plâng”. Mircea Rednic strică macazul Rapidului

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21354892/1/gloria-buzau-uta-arad-baraj-superliga-superbet-28-05-2023.jpg

UTA Arad a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Antrenorul arădenilor, Mircea Rednic s-a declarat foarte mulţumit de jocul echipei sale şi a punctat că după un număr uriaş de transferuri simte că are un lot solid.

”Eu zic că ne-am descurcat foarte bine. Nu pot să spun că mă mulţumesc cu un punct. Nu e prima oară când Petrila accelează pe zonă centrală. Ne-au surprins două faze.

Nu aveaa voie să fim surprinşi. Au fost două faze de relaxare. Mă bucur de Kevin Luckassen, care a rezistat 75 de minute. Foarte bine a fost. Mi-aş fi dorit să câştigăm. Jocul a fost bun.

Trebuie să ne adaptăm. Acum urmează un meci joi. E o deplsare mai lungă, dar acum chiar am lot. Lucrurile o să fie mult mai bine. Acum nu am de ce să mă plâng”
, a spus Rednic, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele