Ultima oră
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”

VIDEO | Accidentare gravă suferită de Luca Mihai. Ambulanţa a intervenit de urgenţă pe teren

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21558651/2/mihai-accidentat.png

Dinamo o întâlneşte pe Poli Iaşi, duminică, de la 18:15, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 4 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

În prima repriză, la scorul de 0-0, a avut loc o fază ce a generat multă panică. Homawoo l-a lovit pe Luca Mihai, iar jucătorul celor de la Poli Iaşi a avut serioase probleme.

Ambulanţa a intervenit rapid pe teren, iar tânărul jucător a fost urcat în vehiculul de prim ajutor cu mască pe faţă şi cu gâtul imobilizat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele