Ultima oră
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”
Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024 Prima echipă naţională care şi-a anunţat lotul pentru EURO 2024
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider

Victorii pentru Aston Villa şi Crystal Palace, în etapa 34 din Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21566127/1/aston.jpg

Aston Villa a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Bournemouth, în etapa a 34-a din Premier League. Într-un alt meci al etapei, Crystal Palace a învins pe West Ham United, scor 5-2.

Aston Villa s-a impus pe Villa Park deşi a fost condusă cu 1-0, din minutul 31, când Dominic Solanke a transformat un penalti pentru oaspeţi. Gazdele au egalat prin Morgan Rogers, în minutul 45+1, din pasa lui Leon Bailey. După pauză, golgeterul gazdelor, Ollie Watkins a intrat în rol de servant şi a pasat la golurile lui Moussa Diaby (min. 57) şi Leon Bailey (min. 78), iar elevii lui Unai Emery s-au impus cu 3-1.

Într-un alt meci, pe Selhurst Park, Crystal Palace s-a impus în derby-ul londonez cu West Ham United. Gazdele conduceau cu 4-0 după o jumătate de oră. Michael Olise a deschis scorul, în minutul 7, apoi Eberechi Eze a făcut 2-0 (min. 16), Emerson a înscris în propria poartă pentru 3-0 (min. 20), apoi Jean-Philippe Mateta a dus avantajul lui Crystal Palace la 4-0 cu golul din minutul 31. Michail Antonio a redus din diferenţă în minutul 40, Mateta a înscris pentru 5-1 (min. 64), iar autogolul lui Tyrick Mitchell (min. 89) a stabilit scorul final, 5-2 pentru Crystal Palace, care a trecut pe locul 14, cu 36 de puncte.

În clasamentul din Premier League, Aston Villa ocupă poziţia a 4-a, cu 66 de puncte, Bournemouth se află pe 13, cu 42 de puncte, iar West Ham e pe 8, cu 48 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele