Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Victor Angelescu a anunţat portarul pe care şi-l doresc giuleştenii, dacă Horaţiu Moldovan va pleca în acestă iarnă. ”Pot spune că ni l-am dorit”

Rapid Publicat pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21465307/1/politehnica-iasi-fcsb-superliga-superbet-19-12-2023-4.jpg

Haraţiu Molodovan are şanse mari să o părăsească pe Rapid în acestă iarnă, iar oficialii giuleşteni s-au gândit la mai mule variante de înlocuitori.

Portarul titular al naţionalei României este la un pas să semneze transferul carierei în această perioadă de mercato a iernii.

Betis Sevilla a pus ochii pe internaţionalul român şi este gata să îi achite clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro. Moldovan îşi doreşte să treacă la un nou nivel în cariera sa şi înclină să plece din Giuleşti, pentru a juca într-unul din cele mai puternice campionate din Europa.

Victor Angelescu, acţionar minoritar la Rapid, a anunţat că ”alb-vişinii” vor să îl aducă pe Silviu Lung Junior, dar momentan aşteaptă să se concretizeze mutarea lui Moldovan.

”Fără să intru în detalii, pot spune că ni l-am dorit (n.r. - pe Lung Junior). Nu ştiu, vom vedea. Mâine avem meci, vrem să vedem dacă transferul lui Moldovan chiar se efectuează.

Suntem în aceeaşi situaţie ca ieri, nu avem ofertă pe adresa clubului. Vom vedea, probabil, după meci. Nu avem absolut nimic pe adresa clubului, de la nimeni. Nu am fost contactaţi. Ştim doar de la Horaţiu că este în acele negocieri, mai mult nu. E complicat.

Eu comentez doar ce ţine de club. Ce vă pot spune este că ştiu că este în negocieri. Am avut o discuţie cu Horaţiu şi are o ofertă în aşa fel încât să rămână la noi până în vară. Vom vedea după meci sau luni

Avem mai multe piste, şi portari români şi străini. Dacă se va întâmpla ca Horaţiu să plece, într-un timp foarte, foarte scurt vom avea portar. Arlauskis? Nu, nu”, a afirmat Victor Angelescu la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele