Ultima oră
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start
Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”

"Veşti proaste”. Presa italiană a anunţat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21378213/1/man.jpg

România are în faţă două meciuri decisive pentru calificarea la Euro 2024. Pe 18 noiembrie, în direct la Prima TV, naţionala întâlneşte Israel, iar trei zile mai târziu are loc partida cu Elveţia.

La finalul acestei săptămâni, Edi Iordănescu va anunţa lotul final, iar pe această listă nu se va afla Dennis Man, jucătorul român cel mai în formă. Acesta a suferit o accidentare la meciul de Cupă al celor de la Parma.

Presa italiană scrie că Man are probleme la a adductori, care îl vor face să lipsească de pe teren între două şi trei săptămâni.

"Veşti proaste pentru suporterii Parmei şi pentru Fabio Pecchia, care va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai în formă jucători ai săi sau mai bine zis unul dintre cei mai în formă din întreg campionatul Serie B: extrema ofensivă, Dennis Man, s-a accidentat uşor în ultimul meci jucat la Parma împotriva celor de la Sudtirol, iar testele prin care a trecut astăzi au fost făcute publice în România.

RMN-ul pe care l-a făcut Man în ultimele ore a dat un rezultat nu tocmai fericit: accidentarea la adductor ar urma să-l oblige pe român să stea între două şi trei săptămâni.

În consecinţă, fotbalistul va fi absent pentru următorul meci de la Lecce şi pentru cele două meciuri pe care România le va juca în pauza naţională, împotriva Israelului (18 noiembrie) şi a Elveţiei (21 noiembrie). Aşa se spune în România, în aşteptarea comunicărilor oficiale din partea clubului cruciat", scriu cei de la ParmaLive.

 

În mandatul lui Iordănescu, Man a fost titular în şapte partide. Jucătorul de la Parma a marcat trei goluri şi a oferit o pasă de gol în meciurile respective, iar România nu a pierdut niciuna dintre confruntări.

Pe lânga acest aspect, de la ultima acţiune a naţionalei, Dennis Man a marcat pentru Parma în fiecare meci. Stranierul are cinci reuşite în ultimele patru partide.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele