Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Veste groaznică pentru FCSB! Titularul U21 ar putea fi OUT pentru restul sezonului

FCSB Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21495116/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-22-01-2024-3.jpg

FCSB a primit o lovitură neaşteptată cu 5 runde înaintea play-off-ului. Titularul U21 s-a accidentat la antrenamente şi s-ar putea ca sezonul actual să se fi încheiat pentru el. 

Este vorba despre Alexandru Pantea (20 de ani), care a jucat 20 de partide pentru FCSB în acest sezon de Superliga. Fundaşul este jucătorul ”roş-albaştrilor” care îndeplineşte regula U21.

Pantea a suferit o accidentare gravă la antrenament şi în urma RMN-ului efectuat luni, se pare că ar fi vorba despre o ruptură de ligamente încrucişate, conform Fanatik.ro. Dacă acest diagnostic se confirmă, FCSB l-a pierdut pe Pantea pentru restul sezonului.

În acest caz, jucătorii de la FCSB care ar putea fi folosiţi pentru regula U21 sunt Octavian Popescu şi Eduard Rădăslăvescu, cu şanse mai mari pentru primul, chiar dacă nu este în cea mai bună formă a sa.

Pentru FCSB urmează duelul cu Universitatea Cluj, formaţie care luptă pentru un loc de play-off. Partida va fi transmisă de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Care a fost cel mai bun cuplu de fundaşi de la FCSB? Gigi Becali a dat verdictul

FCSB are un sezon de senzaţie şi este liderul Superligii cu 54 de puncte după 25 de etape, la 9 lungimi de locul secund, ocupat de Rapid. Visul ca ”roş-albaştri” să cucerească un nou titlu de campioni după o pauză de 9 ani este din ce în ce mai realist.

După partida câştigată de FCSB cu Sepsi, scor 1-0, Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii din centrul defensivei, Dawa şi Ngezana.

Totuşi, finanţatorul echipei bucureştene a declarat că cei doi nu sunt cei mai buni fundaşi centrali pe care FCSB i-a avut, dar dacă vor continua să joace ca până acum, vor intra în istoria clublui.

"Cel mai bun cuplu de fundaşi centrali a fost după părerea mea Szukala cu Varela. Aşa cred eu. Fără să se supere Goian şi Ghionea. E posibil ăştia acum să-i depăşească în forţă şi viteză.

Dacă mai joacă vreun an împreună (n.r. Ngezana - Dawa) vor depăşi orice cuplu de fundaşi centrali pe care l-am avut noi vreodată. Au forţă şi viteză excesivă. Viteză şi forţă extraordinară.

N-ai văzut ce putere are Dawa? Dacă bagă puţin umărul, gata. Numai dacă te atingi de el cazi. Ca Haaland. Te duci în el şi cazi tu. Aşa şi Dawa.

Din ce am văzut ăla e ceva… Sunt unii oameni care sunt excepţii. Cum e Messi, cum e Haaland. N-ai ce să… E putere prea mare. Au magnet de respingere în ei” , a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele