Ultima oră
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

Vasile Miriuţă ”taie în carne vie” după debutul lui Adrian Mutu la CFR: ”Nu a arătat bine astăzi!” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21476173/1/miri-4.jpg

Echipa CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1.

Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

La finalul meciului, în direct la Prima Sport, Vasile Miriuţă a tras mai multe concluzii. Analistul TV a analizat debutul lui Adrian Mutu la CFR. El susţine că ardelenii nu AU arătat bine în această seară, chiar dacă au învins, dar este convins că în play-off CFR se va echilibra, deoarece Adi Mutu va avea suficient timp să îşi pună ideile în practică. 

”Nu a arătat bine astăzi!”

”Eu cred că echipa CFR va arăta mult mai bine în play-off. Până acolo sunt câteva meciuri. Şi ar trebui... are timp şi Adi Mutu să îşi pună în practică ideile lui. Acum a schimbat sistemul. În play-off, va arăta mult mai bine.

Este adevărat că nu au arătat astăzi bine. Au fost momente bune şi mai puţin bune. Eu cred că în play-off va arăta bine CFR. Mutu are timp să lucreze. Voluntariul... în a doua repriză... cu tot rspectul...”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

 

În clasamentul Superligii, CFR are 39 de puncte şi a revenit pe locul secund, iar FC Voluntari rămâne cu 25 de puncte şi se află pe locul 14.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele