Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Vasile Buhăescu, după ce a reziliat contractul cu Dinamo. ”Burcă e un mincinos! Am fost scoşi responsabili pentru toată situaţia”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20990354/1/cs-tunari-dinamo-bucuresti-cupa-romaniei-14-09-2022.jpg

Vasile Buhăescu, unul dintre jucătorii care au reziliat contractul cu Dinamo, a vorbit despre situaţia de la clubul din Liga 2.

Atacantul venit liber de contract de la CSA Steaua s-a aflat printre jucătorii care au părăsit-o pe Dinamo după revolta jucătorilor, care au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare de la club.

”Am reziliat cu Dinamo. Nu am cerut bani în plus. Am primit la zi toate salariile.  Da, am spus că Burcă e un mincinos! Am avut două şedinţe cu Burcă, sâmbătă şi luni, noi voiam să ştim câţi bani mai luăm.

Tot ce spunea Burcă era un monolog. Ne-a chemat Vlad Iacob să ne zică faptul că nu mai facem parte din lot. Dacă era o problemă pe parte sportivă, probabil ne spuneau din decembrie.

Niciodată nu a spus vreun jucător că refuză să se antreneze dacă nu primeşte banii. Am refuzat să ne urcăm în autocar pentru că nu au vorbit cu noi, nu pentru că nu am primit banii. Nu am fost unul dintre cei care au iniţiat această chestie, chiar nu ştiu cine a făcut asta. M-am dat şi eu cu grupul.

La noi în vestiar au apărut alte nume că au pornit revolta. Asta ne-a deranjat, că am fost scoşi responsabili pentru toată situaţia”, a spus Buhăescu la DigiSport Matinal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele