Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Variantă surprinzătoare pentru Dani Coman. Preşedintele Astrei, aproape de FC Argeş: "Am avut o discuţie, vom mai avea o întâlnire!"

Superliga Publicat pe 17 dec 2020
mail-share icon Email
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19736684/1/coman.png

 
Dani Coman (41 de ani) ar putea fi protagonistul unei mutări neaşteptate în această iarnă. Preşedintele Astrei a vorbit deschis despre negocierile pe care le poartă cu FC Argeş, echipa din oraşul în care a început fotbalul.
 
Cum situaţia grea financiară de la Astra Giurgiu nu dă semne că s-ar putea îmbunătăţi în viitorul apropiat, Dani Coman pare că îşi pregăteşte, deja, viitorul apropiat. Şi, dacă multă lume s-ar aştepta ca el să facă pasul spre una dintre echipele care se luptă pentru titlul de campioană, şansele cele mai mari să-i obţină semnătura le are FC Argeş, club pentru care ex-goalkeeper-ul a jucat între 1997 şi 2005: "Este clubul unde m-am dezvoltat ca fotbalist şi ca om. Am avut o discuţie în ultima perioadă cu domnul primar Cristian Gentea şi cu domnul Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş. Le-am explicat cam cum văd eu lucrurile la FC Argeş. Adică sunt foarte multe lucruri de pus la punct acolo, în primul rând din punct de vedere organizatoric şi, în al doilea rând, din punct de vedere al echipei. Vom vedea în această săptămână. Vom mai avea o întâlnire şi vom stabili.
 
Deocamdată, sunt sub contract cu Astra, mai sunt etapele astea de disputat şi e normal să stau până la final şi apoi vom vedea. Ciudat e că circulă deja zvonuri şi în alt judeţ că aş fi preşedintele clubului FC Argeş. Dar deocamdată sunt la Astra şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Ce va fi la final vom vedea", a declarat Coman, pentru Jurnal de Argeş.

În timp ce Astra a părăsit ultimul loc şi se gândeşte chiar la play-off, FC Argeş e lanterna roşie din CasaLiga 1, cu doar zece puncte strânse în primele 14 meciuri. De-a lungul acestui sezon, primarul Gentea a schimbat, deja, trei antrenori, iar echipa e condusă de Andrei Prepeliţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele