Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

Vali Lazăr, criticat din toate părţile după gestul făcut. ”E un exemplu negativ. Nu conştientizează cu adevărat ce înseamnă munca unui antrenor”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20991113/1/lazar.jpg

Gestul făcut de Vali Lazăr în amicalul jucat de CS Păuleşti, actuala sa echipă, şi Dinamo a stârnit multe reacţii.

Experimentatul jucător a scos din jambiere două perechi de chiloţi de damă pe care i-a aruncat înspre banca ”câinilor”, iar la final a avut un discurs dur despre Ovidiu Burcă, motivul fiind plecarea cu scântei de la Dinamo a jucătorului, în urmă cu două luni.

Fostul internaţional Adrian Iencşi e de părere că Lazăr a făcut acest gest în necunoştinţă de cauză şi îl cataloghează drept o mare greşeală din partea jucătorului de 33 de ani.

"Un gest foarte urât. Îmi pare rău că a fost făcut de un jucător pe care l-am apreciat. Mie mi-a plăcut foarte mult Vali Lazăr când juca la Dinamo în Liga 1. Să faci un asemenae gest nu e tocmai plăcut, e un exemplu negativ. Cred că e prima dată când se întâmplă un astfel de gest.

Probabil că o să devină şi el antrenor şi o să vadă cum eşti pus într-o situaţie în care trebuie să gestionezi 25 de jucători, toţi cu caractere diferite. El e încă jucător, nu conştientizează cu adevărat ce înseamnă munca unui antrenor.

Vreau să vorbesc despre partea bună a lucrurilor. Eu chiar sunt surprins de ceea ce face Ovidiu Burcă. Nu mă gândeam că poate ajunge antrenor, eu l-am avut conducător şi pot spune că e un băiat foarte inteligent şi foarte bine educat. Mie mi se pare că Dinamo joacă foarte bine, un joc bun, eficient. Ei s-ar afla pe un drum bun, însă celalalte probleme sunt legate de discursul lui din faţa presei, problemele din cadrul clubului, administrative. Însă ceea ce face Burcă la Dinamo, bravol lui, e un exemplu pozitiv petru fotbalul românesc", a spus Iencsi, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele