Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

UTA Arad îşi ia jucător de naţională! Mircea Rednic a făcut anunţul chiar înaintea meciului cu Rapid

UTA Arad Publicat pe 11 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21664625/1/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-play-out-25-04-2024.jpg

UTA primeşte vizita celor de la Rapid sâmbătă, de la ora 19:15, într-un duel ce face parte din prima etapă a noului sezon din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

UTA Arad este una dintre cele mai active echipe din această perioadă de mercato de vară. Mircea Rednic a dezvăluit chiar la conferinţa de presă premergătoarea meciului cu Rapid că arădenii vor face cel de-al 13-lea transfer.

Deşi iniţial nu a vrut să dezvăluie cine va semna, Rednic a dat cărţile pe faţă. Este vorba despre Daniel Dumbrăvanu (22 de ani), fundaş din Moldova.

La conferinţa de presă care a avut loc, Mircea Rednic a spus: ”Suntem aproape să semnăm cu un fundaş central care va ajunge în seara asta. Ajunge joi seara la Arad şi este făcut în proporţie de 90%. Este un fundaş central, internaţional, din Moldova”.

Întrebat dacă despre Daniel Dumbrăvanu e vorba, antrenorul a mărturisit: ”Da, el e. E un fotbalist de perspectivă, cu calităţi şi şcoala făcută în Italia. Mai sunt de pus la punct câteva detalii şi se va semna”.

Dumbrăvanu a debutat în fotbal la Zaria Bălţi, de unde a plecat în Italia, la Genoa U19. A fost apoi împrumutat pe rând la Pescara, Lucchese şi Siena.

Internaţionalul moldovean a fost cumpărat apoi liber de contract de SPAL, fiind împrumutat din nou la APOEL Nicosia, iar sezonul trecut la ACR Messina.

Pentru naţionala Moldovei, fundaşul a avut doar cinci prezenţe. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele