Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Unul dintre cei mai buni jucători de la EURO 2024 s-a înţeles cu Liverpool

Liverpool Publicat pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21702683/1/profimedia-0887228461.jpg

Liverpool s-a înţeles cu Giorgi Mamardashvili, portarul care a avut cele mai multe parade de la EURO 2024.

Cormoranii îi caută un înlocuitor lui Alisson pentru următoarele sezoane şi se pare că portarul georgian este varianta numărul unu pentru englezi. Aceştia au decis ca brazilianul de 31 de ani să fie în continuare titularul pentru stagiunea care stă să înceapă, astfel că Mamardashvili va fi împrumutat până în 2025 la Bournemouth.

Reputatul jurnalist Fabrizio Romano a informat că georgianul şi Bournemouth au fost de acord cu această mutare, iar tot ce mai rămâne de făcut este ca Liverpool să negocieze cu Valencia.

Clubul spaniol ar vrea 30 de milioane de euro şi 10 milioane de euro din bonusuri, în schimbul lui Giorgi Mamardashvili.

Giorgi Mamardashvili putea să ajungă în România! Clubul care l-a "ratat"

Legitimat la Valencia şi cotat la 35 de milioane de euro, Mamardashvili a fost la un pas să ajungă în România, în urmă cu mai mulţi ani.

Portarul georgian a fost propus la Universitatea Craiova în 2020. Mamardashvili apăra buturile la Lokomotiv Tbilis, care a eliminat-o pe Craiova în preliminariile Europa League.

Dezvăluirea a fost făcut de Akaki Khubutia, care a jucat la Gaz Metan Mediaş. Fostul fotbalist a fost cel care l-a propus pe Mamardashvili în Bănie.

”L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi, dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine aşa.

Am vorbit cu impresarul lui Torje din Timişoara (n.r. Cristea Opria), care mi-a zis că vorbeşte la Craiova, că e apropiat de preşedintele lor. Căutau portar, le-am zis de el, dar nimic”, a declarat Khubutia pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele