Ultima oră
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă

Unul din cei mai bun străini din istoria FCSB-ului a decis să se retragă. ”Vă mulţumesc din nou tuturor pentru că aţi făcut această carieră de neuitat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21589711/1/1111rps-3222.jpg

Federico Piovaccari a decis să se retragă! La 39 de ani, atacantul ce a impresionat la FCSB ”pune ghetele în cui”.

Acesta a fost legitimat ultima dată la San Cristobal, în Liga 5 din Spania.

„Dragi PRIETENI şi FANI,

Momentul mult aşteptat este aici: este timpul să-mi iau rămas bun de la fotbalul profesionist. A fost o călătorie incredibilă, una de emoţii, sacrificii şi mai ales de multe bucurii.

Aş dori să mulţumesc fiecărui coechipier, antrenorilor, membrilor personalului, vânzătorilor şi fanilor care au făcut această călătorie incredibilă.

Vă mulţumesc în mod special familiei mele, soţiei mele Elena şi copiilor mei pentru sprijinul şi dragostea lor constantă în orice moment, fără VOI toţi nu aş fi reuşit să obţin succesele pe care am avut privilegiul să le experimentez.

Vă mulţumesc din nou tuturor pentru că aţi făcut această carieră de neuitat”, a fost mesajul italianului, pe Instagram.

Atacantul a impresionat la FCSB, cu care a jucat în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2013-2014. La formaţia lui Gigi Becali a bifat 43 de partide şi 16 goluri.

Federico Piovaccari a mai jucat, de când a plecat de la FCSB, pentru formaţii precum: Eibar, Western Sydney, Cordoba, Ternana, Rayo Vallecano şi ACR Messina.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele