Ultima oră
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!” Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

Universitatea Craiova, încă un tun pe piaţa transferurilor!

Superliga Publicat pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21459143/2/340654309-583870057035667-7404461544271381335-n.jpg

După ce şi-a întărit linia defensivă prin transferurile lui Pyry Soiri şi Denil Maldonado, Universitatea Craiova pregăteşte o nouă mutare importantă pentru a asigura un post sensibil în primul 11.

Poziţia de atacant central a fost una cu probleme pentru "alb-albaştri" în prima parte a sezonului, astfel că Mihai Rotaru nu a mai stat pe gânduri şi a stabilit deja ţinta pentru acest post.

Este vorba despre Fabian Piasecki, coleg cu Racoviţan şi Sorescu la Rakow, formaţie aflată pe locul 4 în prima ligă din Polonia. Presa din Polonia a dezvăluit că oltenii sunt interesanţi de atacantul în vârstă de 28 de ani, pe urma căruia se mai află si alte echipe din străinătate.

"Câteva cluburi din străinătate se interesează de atacant, iar Universitatea Craiova este una dintre ele. Ar fi la prima experienţă în afara graniţelor Poloniei", menţioneză jurnalistul Tomasz Wlodarczy.

Piasecki a mai evoluat pentru  Gornik, Rozwoj, Olimpia Zambrow, Miedz Legnica, Sosnowiec, Slask Wroclaw, Stal Mielec şi Rakow, şi are o vloare de piaţă de 500.000 de euro, conforma Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele