Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Universitatea Craiova îl cedează la altă echipă pe David Sala

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21471818/1/sala.jpg

David Sala (19 ani) nu va continua în acest sezon la Universitatea Craiova. Tânărul jucător va fi cedat sub formă de împrumut în Liga 2.

Mijlocaşul va evolua la CSM Alexandria, echipă antrenată de Eugen Trică.

În trei sezoane la olteni, Sala a prins doar 8 meciuri în Superliga, astfel conducerea i-a dat şansa să meargă la un club unde să prindă minute.

Oltenii l-au cedat şi pe Atanas Trică în Liga 2

După ce Işfan a plecat împrumut la Petrolul Ploieşti, acum a venit rândul lui Atanas Trică să plece de la Craiova până la finalul sezonului.

Atacantul urmează să ajungă la CS Tunari, echipă care a produs şocul sezonului în Cupa României, remizând chiar cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Conform Fanatik, Atanas va fi împrumutat până la finalul sezonului.

Acesta este al doilea sezon consecutiv în care nepotul lui Ilie Balaci este împrumutat în liga secundă, după ce în stagiunea precedentă a evoluat la CSA Steaua.

CS Tunari se află abia pe locul 17 în liga a doua, cu 12 puncte, iar la formaţia ilfoveană evoluează şi David Sala, împrumutat şi el de la Universitatea Craiova.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele