Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Universitatea Craiova este gata să bifeze încă un transfer! Anunţul făcut de Mihai Rotaru

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21485690/1/rps5470a.jpg

Universitatea Craiova pregăteşte un o nouă mutare în această perioadă de mercato de iarnă.

Craiova cumpără un atacant din străinătate

Oltenii au efectuat mai multe transferuri spectaculoase în această iarnă şi i-au mai adus pe Pyry Soiri, Anzor Mekvabishvili, Denil Maldonado şi Zvonimir Kozulj.

Mihai Rotaru a transmis că se află în negocieri pentru cel de al cincelea transfer. Finanţatorul echipei din Bănie a anunţat că poartă discuţii cu un atacant din străinătate, dar nu a oferit numele acestuia, ci doar suma pe care este gata să o achite.

”Atacantul? Îl căutăm. Avem o discuţie şi vedem ce se concretizează. E din străinătate. Din România avem ceva interesant, dar nu cred că se va pune problema. Nu vă pot spune, e o negociere cu clubul. Nu e mare suma de transfer, undeva la 300.000 de euro. 

Markovic e foarte bine, Koljic a înscris şi el din penalty. Ei ar fi cele mai bune transferuri, dacă ar reveni la forma pe care o aveau.”, a transmis Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Koljic anunţă revenirea Universităţii Craiova

Elvir Koljic a marcat din penalty în partida de la Sf. Gheorghe şi la final a declarat că oltenii au reuşit să iasă din impas.

„În prima repriză a fost meci egal, dar am dominat şi punctele sunt meritate. Eu vreau să marchez, dar ficare atacant îşi doreşte să câştige echipa, cele 3 puncte sunt cele mai importante.

Sunt 3 puncte importante, veneam după o serie proastă, în care am jucat bine, dar nu am câştigat. A fost o perioadă mai slabă, nu am avut nici noroc, dar a trecut şi sper să fim cât mai buni în meciurile viitoare”,
a spus bosniacul, după meci.

 

Chiar dacă au câştigat în ultima etapa împotriva celor de la Sepsi cu scorul de 3-1, oltenii nu traversează cea mai bună perioadă. Formaţia antrenată de Ivaylo Petev se află pe locul 4 în clasament şi are o singură victorie în ultimele 6 etape din campionat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri