Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Un nou jucător de la FCSB trecut pe ”linie moartă”? MM Stoica l-a avertizat în direct: ”Dacă nu poţi trece ca jucător peste asta, înseamnă că ai o problemă şi nu poţi evolua la noi!” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21713695/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-25-08-2024.jpg

FC Hermannstadt a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Sibienii au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 7, când Balaure a fost aproape să înscrie din corner, însă balonul a lovit bara. În minutul 11, acelaşi Balaure a înscris, însă golul a fost anulat după intervenţia VAR, pentru că autorul pasei decisive, Aurelian Chiţu, se afla în ofsaid. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 45+3, prin Ngezana, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un fault în atac al lui Florin Tănase. Gazdele au deschis totuşi scorul, în minutul 56, când Ianis Stoica a pasat şi Murgia a înscris al treilea său gol din acest sezon. Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, reuşind a doua victorie a sezonului, şi se află pe locul 8, cu 8 puncte. FCSB este penultima în clasament, cu doar cinci puncte.

După meci, în direct la Prima Sport, MM Stoica a comentat fazele de arbitraj. Mai mult decât atât, el a tras un semnal de alarmă pentru Ştefănescu. 

”Dacă nu poţi trece ca jucător peste asta, înseamnă că ai o problemă şi nu poţi evolua la noi!” 

”Ştefănescu a fost cel mai bun jucător în Supercupă. Sezonul se împarte în două. Am avut un trofeu pe masă la primul meci, s-a câştigat Supercupa, un trofeu foarte important şi pentru suporteri, iar Ştefănescu a fost jucătorul meciului. 

Eu nu l-am întrebat dacă e afectat de criticile patronului, uneori justificate, alteori considerăm noi nejustificate, dar Ştefănescu e clientul lui. Asta e, n-ai ce să faci. Dacă nu poţi trece ca jucător peste asta, înseamnă că ai o problemă şi nu poţi juca la FCSB. 

Gigi, când e enervat de un jucător, dă în el de... el crede că îl poate motiva. Pe unii îi poate motiva, dar pe alţii îi poate îngropa definitiv. Într-adevăr, Ştefănescu nu a crescut în joc, dar eu am mare încredere în el. Îl vedem cum se antrenează, e un jucător foarte inteligent şi are calităţi extraordinare, dar nu e singurul cu o perioadă nefastă", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele