Ultima oră
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul

Un jucător din NBA şi-a băgat prietena în spital! Toate detaliile despre cazul de violenţă domestică care a şocat America

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 14 sep 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21315345/2/profimedia-0767978355-1.jpg

Cazul de violenţă domestică provocat de Kevin Porter Jr. a şocat pe toată lumea în America. Acesta şi-a băgat prietena în spital şi are probleme mari cu legea.

La audierea sa de marţi, procurorii au dezvăluit că presupusul atac al lui Kevin Porter Jr., jucător la Houston Rockets, asupra prietenei sale la un hotel din New York City, a lăsat femeia cu o vertebră cervicală fracturată şi o tăietură deasupra ochiului drept.

Porter, în vârstă de 23 de ani, a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiune cu intenţie deosebită şi strângere de gât în legătură cu incidentul de luni de la Millennium Hilton din apropierea Naţiunilor Unite din Manhattan. Procurorii au afirmat că baschetbalistul nu s-a oprit din violenţe până când prietena sa, fostă jucătoare WNBA, Kysre Gondrezick, a fugit în hol acoperită de sânge.

Porter nu a fost obligat să facă o declaraţie de vinovăţie în timpul apariţiei sale scurte în instanţă. El se afla în custodia poliţiei de la arestarea sa, care a avut loc luni, dar a fost eliberat marţi pe o cauţiune în valoare de 75.000 de dolari, fiindu-i ordonat să nu se apropie de Gondrezick. "Acesta este un caz grav de violenţă domestică", a declarat asistentul procurorului districtual din Manhattan, Mirah Curzer, în instanţă.

Curzer a menţionat că Porter avea un istoric de abuzuri asupra lui Gondrezick, inclusiv un incident în care a intrat cu maşina în maşina ei. Porter trebuie să se prezinte din nou în instanţă în Manhattan pe 16 octombrie.

În acea zi, Rockets au programat să joace un meci de pregătire la San Antonio, iar sezonul lor regular începe aproximativ două săptămâni mai târziu. Potrivit unei plângeri penale, Gondrezick a declarat poliţiei că Porter a lovit-o repetat în faţă cu un pumnul, tăind-o deasupra ochiului drept şi provocându-i vânătăi şi dureri semnificative în faţă. Gondrezick a mai spus că jucătorul din NBA i-a strâns puternic gâtul cu mâinile, provocându-i dificultăţi în respiraţie, roşeaţă şi vânătăi la gât. Testele efectuate la spital au arătat că Gondrezick, în vârstă de 26 de ani, a suferit o vertebră cervicală fracturată, conform plângerii penale.

Luni, Rockets au emis un comunicat în care au menţionat că sunt în proces de adunare a informaţiilor şi nu au făcut alte comentarii. Gondrezick, care a fost selectată a patra în draft-ul WNBA din 2021, a jucat un sezon pentru Indiana Fever şi este în prezent liberă de contract. Ea este şi actriţă şi model. Porter a jucat în NBA timp de patru sezoane, având atât momente de succes pe teren, cât şi probleme în afara acestuia. Anul trecut, Porter a înregistrat o medie de 19,2 puncte, 5,3 recuperări şi 5,7 pase decisive pe meci, ceea ce i-a adus o prelungire de contract pe patru ani cu Houston.

Kevin Porter Jr., un jucător implicat în multe probleme

În noiembrie 2020, când juca pentru Cavaliers, Porter a fost arestat după ce poliţia a găsit o armă de foc încărcată şi marijuana în maşina sa, în urma unui accident cu o singură maşină. Porter a susţinut că nu ştia că arma era acolo, iar acuzaţiile împotriva lui au fost ulterior retrase.

Porter, ajuns în NBA după draft-ul, a fost transferat de la Cleveland la Houston câteva luni mai târziu, după ce s-a înfuriat pe managerul general al Cavaliers atunci când şi-a dat seama că dulapul său fusese mutat pentru a face loc unui jucător nou adus.

În aprilie 2021, NBA l-a amendat pe Porter cu 50.000 de dolari pentru încălcarea regulilor ligii privind sănătatea şi siguranţa COVID-19 prin vizitarea unui club de striptease din Miami. În ianuarie 2022, Rockets l-au suspendat pe Porter pentru un meci după ce antrenorul de atunci, Stephen Silas, a spus că jucătorul a avut o "dezbatere aprinsă" şi "şi-a pierdut cumpătul" la pauza de la jumătatea meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele