Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Un grup de investitori italieni vor să ajute un club de mare tradiţie

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21618527/1/ceahlaul.png

Ceahlăul Piatra Neamţ şi-ar putea asigura liniştea financiară cu ajutorul unor investitori străini.

Cei de la GSP scriu că un grup de italieni ar fi interesaţi să preia diviziona secundă, ce a jucat în stagiunea trecută în play-out, unde nu a avut emoţii cu retrogradarea, singurele griji fiind de ordin financiar.

În ultima perioadă, formaţia moldavă a fost ţinută în viaţă de Ioan Anton Măzărianu, care a făcut eforturi uriaşe pentru ca nemţenii să termine sezonul.

Italienii ar putea fi salvarea

În urmă cu o lună, acesta a ieşit în presă cu o declaraţie şi a punctat că viitorul Ceahlăului este incert, motiv pentru care antrenorul Cristi Pustai a plecat de la echipă.




”A fost o înţelegere amiabilă, în condiţiile în care la Ceahlăul Piatra Neamţ nu se ştie exact ce va urma. Cum nu i-am putut garanta continuitatea, l-am înţeles pe domnul Pustai că trebuie să caute un nou angajament. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut la Ceahlăul, publicul a apreciat, dar viitorul este incert”, a declarat Anton Măzărianu, principalul sponsor al echipei prin firma Comes, la Metropola TV, citat de iamsport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele