Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

Un fost mare jucător din Casa Liga 1 lucrează pentru o firmă de curăţenie. ”Fotbalul pentru mine e doar pe PlayStation”

Staruri din fotbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20698122/1/semedo-cfr-cluj.jpg

Antonio Semedo este unul dintre cei mai buni străini care au fost în campionatul Românei. Portughezul în vârstă de 42 de ani a vorbit despre decizia de a se retrage din fotbal şi despre locul lui de muncă din prezent.  

Poreclit ”Perla Neagră” pe vremea când juca pe la echipe precum CFR, FCSB şi Unirea Urziceni, Semedo şi-a descris viaţa din prezent într-un interviu pentru Orange Sport.

 ”Locuiesc în Anglia momentan, aici am văzut oportunităţi excelente atât pentru copii, cât şi pentru mine şi soţia mea. Familia a fost peste tot cu mine când jucam fotbal, e rândul meu să le fiu alături pentru ca ei să îşi îndeplinească visurile. De exemplu soţia mea e în ultimul an de facultate, urmează să devină asistentă la un spital pentru copii. Eu lucrez la o firmă de curătenie, sunt asistent manager acolo. Fotbalul pentru mine e doar pe un PlayStation (râde).”

Acesta a spus că sigurul lucru pe care l-ar schimba în cariera lui de fotbalist ar fi venirea în România: ”aş fi venit în România mai devreme, nu aş fi amânat-o atât de mult dacă ştiam ce bine îmi va fi.”

Portughezul a vorbit şi despre motivul pentru care şi-a încheiat cariera aşa de repede.

”Când am plecat din România în Cipru. Am ales atunci un campionat mai slab. Am mers în Cipru, apoi în Azerbaidjan şi am lasat un campionat care mi-a oferit posibilitatea de a juca în Champions League. Greşeala e omenească şi cu toţii greşim. La Lankaran am suferit o accidentare urâtă, mi s-a greşit operaţia, astfel că recuperarea a fost foarte, foarte lungă. Am stat un an şi jumatate fără echipă şi am mai şi îmbătrânit între timp.”, a spus Antonio Semedo într-un interviu pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt