Ultima oră
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A

Un club cunoscut, care a fost în Liga 1 îşi schimbă numele în ”Helmut Duckadam”. Ce a avut de spus legendarul portar

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20757454/1/duckadam-lsl.jpg

Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei Bucureşti şi fostul preşedinte de imagine a lui FCSB, a vorbit despre vestea că un club de fotbal, destul de cunoscut, îi va purta numele. 

Administraţia de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a afişat lista echipelor care au drept de participare în Liga 2. Unul dintre cluburile, care nu vor evolua în eşalonul secund este Academica Clinceni. Ilfovenii vor juca în Liga 4, fiindu-le declarat falimentul. 

Academica Clinceni reuşise, în sezonul 2020- 2021 să încheie surprinzător pe poziţie de play-off, dar sezonul trecut lucruile au luat o întorsătură groaznică, iar echipa ilfoveană a pierdut meciuri pe bandă rulantă, fiind nevoită să joace cu juniorii, din cauza datoriilor mari.

Echipa va avea un nou început în Liga 4, dar şi un alt nume. Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu anunţă că echipa se va numi Academica LPS Helmut Duckadam, iar explicaţia legendarului portar nu a întârziat să apară.

"Ştiu că echipa se va numi aşa. Este de fapt o colabrorare între partea fotbalistică de la Clinceni, între echipa de fotbal din Clinceni, şi liceul cu program sportiv care-mi poartă numele şi se află în Clinceni.

Personal, le doresc succes, însă nu mă voi implica sub nicio formă la această nouă echipă. Probabil că, dacă voi fi invitat, voi merge să văd câteva meciuri de-ale lor. Nici nu mai trebuiau să-mi ceară acordul, pentru că această colaborare s-a făcut între echipa de fotbal şi liceu", a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele