Ultima oră
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

Un alt jucător român s-a accidentat! Care este situaţia lui

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20863677/1/profimedia-0469881742.jpg

Un nou jucător român s-a accidentat chiar înaintea partidelor de Nations League ale echipei naţionale.

Vlad Chiricheş s-a accidentat într-o partidă din Serie A cu Lazio şi a devenit indisponibil pentru meciurile naţionalei de Nations League cu Finlanda şi Bosnia. El a fost înlocuit de Bogdan Mitrea, care este unul dintre cei mai în formă fundaşi centrali din SuperLigă.

Alt jucător care poate rata cele două înfruntări este Florinel Coman, care a acuzat probleme la tendon, după partida cu Universitatea Craiova. 

Un alt jucător român va fi indisponibil

Pe lângă cei doi alt jucător român s-a accidentat de curând, dar nu face parte din lotul selectat de Edi Iordănescu. Este vorba despre Florin Andone (29 de ani), care a plecat de la Brighton şi s-a transferat la UD Las Palmas.

Atacantul român a apucat să joace doar şapte minute pentru echipa spaniolă, unde a intrat de pe bancă în minutul 83, într-o partidă cu Leganes. Ulterior oficialii lui Las Palmas au anunţat că Florin Andone a suferit o întindere la bicepsul femural stâng, iar perioada de absenţă este estimată la până la trei săptămâni.

”Atacantul român al lui Union Deportiva Las Palmas s-a accidentat vinerea trecută, în meciul cu Leganes, iar clubul a ţinut secretă starea sa fizică până sâmbăta aceasta.

Este o nouă accidentare la echipă, care pare să aibă un blestem cu jucătorii pe care i-a transferat. Sandro Ramirez şi Vitolo nu au debutat încă din cauza accidentărilor, Alvaro Jimenez a lipsit două meciuri, iar Sidnei a rămas pe bancă în meciul cu Andorra din cauza unor probleme fizice.

Acum, Florin Andone este cel mai nou membru al infirmeriei. Atacantul român a suferit o întindere la bicepsul femural stâng, pe care galbenii au anunţat-o sâmbătă, imediat după ce au făcut cunoscut lotul pentru Santander.

Deşi Union Deportiva Las Palmas nu a dat un calendar de recuperare, acest tip de accidentare îl lasă de obicei pe jucătorul afectat în afara terenului între una şi trei săptămâni”, a informat presa locală din Las Palmas.

Andone are 25 de selecţii la echipa naţională a României şi două goluri marcate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri