Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

Ultimă oră! ”Telenovela” Andrea Compagno s-a terminat

FCSB Publicat pe 25 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21438931/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Chiar dacă îl are în lot pe Compagno, Becali nu este mulţumit şi susţine că echipa lui nu are atacant şi că trebuie să aducă un vârf adevărat. De asemenea, omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia fostului vârf de la FC U Craiova 1948. Becali a spus că este tentat să îl cedeze pe jucător, dacă va avea oferte. 

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai dat acelaşi randament. Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu fotbaliştii, iar recent a vorbit despre italian. 

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB este din ce în ce mai aproape, după ce patronul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, i-a stabilit suma de transfer vârfului italian la un milion de euro. Becali consideră că salariul mare pe care îl încasează la FCSB l-a schimbat pe Compagno. Recent, în presa au apărut informaţii despre echipa unde ar putea ajunge italianul. Spezia, club din Serie B, ar fi interesată de italian. 

Totuşi, zilele trecute în presa din China au apărut mai multe informaţii conform cărora atacantul de la FCSB este pe lista lui Tianjin Jinmen Tiger, locul 8 din campionatul Chinei. 

Totuşi, o sursă din cadrul unei publicaţii asiatice a dezvăluit că italianul a fost propus de un agent la echipa din Chinese Super League. Cu toate acestea, el ar avea informaţii că Andrea Compagno nu va ajunge la Tianjin Jinmen Tige. 

"Anterior au existat zvonuri potrivit cărora pentru postul de atacant central este dorit un atacant italian care evoluează în Europa de Est, iar el ar fi intrat în atenţia staff-ului tehnic al lui Tianjin Tiger. S-a speculat că ar fi Compagno, un atacant de 27 de ani, care joacă la FCSB", au scris cei de la 163.

”Nu am auzit niciodată ca el să fie alesul şi, personal, nici nu cred că va fi el. Poziţia de atacant central este foarte importantă, iar clubul trebuie să fie foarte strict în ceea ce priveşte bugetul. Până acum nu a fost luată o decizie”, a fost precizarea unei surse din cadrul publicaţiei menţionate mai sus. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele