Ultima oră
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”

ULTIMA ORĂ ǀ Patronul din Superligă apropiat de Gigi Becali vrea să finanţeze Steaua: ”Mă aliez cu domnul Piţurcă!”

Superliga Publicat pe 27 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21361981/1/steaua-bucuresti-unirea-slobozia-play-off-liga-2-casa-pariurilor-8-05-2022-3.jpg

Victor Piţurcă a început să aibă o primă susţinere publică din partea unui patron din Superligă, după ce a anunţat că este dispus să preia conducerea Stelei alături de legendele care au cucerit CCE din 1986 şi să găsească noi investitori pentru ”militari”.

Valeriu Iftime, investitor pentru Steaua Bucureşti

Valeriu Iftime, patronul ”lanternei roşii” FC Botoşani, şi-a exprimat disponibilitatea de a deveni investitor la Steaua. În plus, Iftime nu crede că Gigi Becali, cu care a avut relaţii bune în ultimii ani, s-ar supăra pe el pentru o astfel de hotărâre.

”E, na, Steaua nu a murit. Dacă o face domnul Victor Piţurcă poate mă aliez cu el, chiar dacă nu a fost fotbalistul meu preferat. Investitor la Steaua sună interesant. Eu am fost stelist, am iubit continuu Steaua, aşa că… Nu ştiu dacă m-aş duce mâine, dar…

Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are el răutăţi din astea. Dânsul e un om bun. Mă preţuieşte şi mai tare pentru că dânsul ţine la acest nume Steaua, fie el FCSB sau CSA. La Steaua m-aş duce investitor, dar nu mă duc, dar m-aş duce”, a declarat Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Planul lui Victor Piţurcă

Fostul selecţioner Victor Piţurcă are un plan pentru a readuce Steaua Bucureşti, aflată la al 3-lea sezon în Liga a 2-a fără drept de promovare, în prim-planul fotbalului românesc.

Simbolul Stelei a anunţat că el împreună cu legendele care au câştigat Cupa Campionilor Europeni din 1986 îşi doresc să preia provizoriu formaţia ”militară” şi să aducă investitori capabili să o susţină financiar.

”În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care a rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă îşi doresc.

Noi, generaţia care a câştigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilităţi financiare, dar aducem oameni cu bani. 

Dar doriţi lucrul ăsta?”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit Sport.ro

  • Citeşte şi replica lui Gigi Becali pentru Victor Piţurcă aici.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele