Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

Ultimă oră! Mitriţă plecă de la Craiova. Mihai Rotaru a intervenit

CS Universitatea Craiova Publicat pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21690023/1/mitrita.jpg

Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League, de Maribor, scor 3-4 la general.

Partida de joi seară, câşitgată de olteni, scor 3-2, pare că va fi ultima pentru Mitriţă în Bănie. Vedeta Universităţii Craiova a deschis scorul, în debutul reprizei secunde.

Presa din Turcia a anunţat că Alex Mitriţă s-a înţeles cu Gaziantep! Fotbalistul român ar urma se semneze  un angajament pe doi ani, cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon.

După veştile din Turcia, Mihai Rotaru a intervenit. El susţine că nu există nicio ofertă de la vreun club din ţara unde Hagi este legendă şi că nu a existat nicio discuţie. 

”Nu am avut niciun fel de discuţie cu vreun club din Turcia pentru transferul lui Alexandru Mitriţă. Ne pregătim de meciul cu Petrolul”, a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

Ce a anunţat presa din Turcia

”Gaziantep FK a ajuns la o înţelegere cu extrema stângă din România, în vârstă de 29 de ani, Alexandru Mitriţă, care evoluează la Craiova.

S-a ajuns şi la un acord între Gaziantep FK şi Craiova pentru transferul lui Mitriţă.

De asemenea, s-a ajuns la un acord de 2+1 cu jucătorul. Mitriţă este aşteptat să ajungă în cantonamentul de la Duzce”, au anunţat turcii de la gaziantepolusum.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri