Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

ULTIMA ORĂ ǀ Fostul stelist a refuzat să o antreneze pe Dinamo: ”Mulţumesc, dar nu!”

Dinamo Publicat pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21404139/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023.jpg

Dinamo Bucureşti a încercat să îl aducă pe Florin Maxim, antrenorul de la Corvinul Hunedoara, ca înlocuitor pentru Ovidiu Burcă.

Maxim a refuzat însă oferta ”câinilor”, deoarece îşi doreşte să continue proiectul în care este angrenat de mai mulţi ani la formaţia hunedoreană.

Refuz politicos din partea lui Florin Maxim

”M-au sunat cei de la Dinamo şi le mulţumesc pentru asta. Eu însă sunt angrenat aici unui proiect. Sunt deja de câţiva ani, am încrederea tuturor şi în plus mai am un an şi jumătate de contract. 

Mi-am dat cuvântul aici. Nu pot să trec peste asta. Repet, mulţumesc celor de la Dinamo că s-au gândit să mă sune şi le doresc succes”, a declarat Florin Maxim, conform GSP.ro.

Florin Maxim a reuşit să promoveze alături de Corvinul Hunedoara şi ocupă locul doi în Liga a 2-a. Clubul fiind de drept public nu are drept de promovare în Superligă.

El a jucat pentru Steaua Bucureşti, marea rivală a ”câinilor roşii”, între ianuarie 1999 şi iulie 2000. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele