Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Ultimă oră! După evoluţiile de la EURO, Man şi Mihăilă semnează. Giovanni Becali a făcut anunţul: ”Altă mâncare de peşte!”

Stranieri Publicat pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21643053/1/giovanni-becali-anamaria-prodan.jpg

Parma a promovat în Serie A, după ce a terminat pe primul loc sezonul de Serie B.

Dennis Man a fost cel mai bun jucător al formaţiei italiene, iar Valentin Mihăilă a fost şi el, fără dar şi poate, piesă de bază în angrenajul echipei.

Cei doi ”tricolori” şi-au dorit să continue la Parma, dar Giovanni Becali anunţase, în urmă cu doar câteva săptămâni, că negocierile au intrat în impas.

Se pare că negocierile sunt în continuare în desfăşurare, iar Giovanni Becali consideră că va obţine ce îşi doreşte pentru jucătorii lui. 

”Am avut nişte discuţii, cred că este a patra sau a cincea întâlnire şi s-ar putea să ajungem la un compromis. (n.r. – compromisul ar fi prelungirea contractelor până în 2027) Da, prelungirea contractelor celor doi jucători la Parma.

Urmează Seria A, în Seria A este altă mâncare de peşte. Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor. Încă nu am închis, mai sunt mici reglări şi sper să ajungem la un compromis. Dacă pleacă în momentul ăsta depindem de Parma, mai au un an de contract.

Parma a făcut nişte oferte bune pentru jucători, poate nu foarte bune, având în vedere că vin din Serie B. Le-a promis un contract adevărat de Seria A, dar sunt tineri. Au timp să arate cine sunt în primul an de zile, sunt în floarea vârstei”, a spus Giovanni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele