Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Ultimă oră! Becali e gata să îi dea lovitura lui Rotaru! FCSB vrea să le fure fotbalistul oltenilor: ”Vine doar la noi!”

FCSB Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21722767/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Deşi Alex Cicâldău ajunsese la un acord cu KVC Westerlo, formaţie ce a terminat pe poziţia a 11-a stagiunea precedentă în Belgia, anunţul oficial al transferului nu a mai apărut.

Turcii au anunţat că transferul a intrat în impas şi că ar putea reveni în Superliga, printr-o modalitate similară cu cea prin care Olimpiu Moruţan a ajuns sezonul trecut la Ankaragucu.

Cel mai vehiculat nume este Universitatea Craiova, mai ales că Mihai Rotaru doreşte cu insistenţă ca internaţionalul român să revină în Bănie, de unde a plecat în 2021.

Acum, Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre un posibil transfer la Craiova şi a declarat că sunt şanse mici ca această mutare să aibă loc.

Chiar dacă Rotaru este aproape de a ajunge la o înţelegere, Becali ar fi tentat să îl aducă pe mijlocaş, deoarece FCSB este singura echipă care a rămas în Cupele Europene. 

„Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România. Mai are contract cu Galatasaray? Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul! El nu pleacă de acolo până nu ia toţi banii. Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova?

Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viaţa lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar dacă vine în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El ştie că noi l-am vrut. Dacă cumva vrea să vină în România… Tu eşti fotbalist, să zicem că vrei să vii în România. Ce faci, pe cine contactezi?

Contactezi echipa la care ai perspectivă să iei bani. De exemplu, dacă Craiova era în cupele europene, mă duceam la Craiova. La FCSB sunt zece meciuri, jucăm opt meciuri, după care jucăm şi două meciuri de preliminarii. Şi atunci, când tu ai 25 de ani, te duci să joci zece meciuri europene şi pleci mai departe iar pe două milioane salariu”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele