Ultima oră
Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul
Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers
Gigi Becali a dezvăluit cât va sta pe bară Mihai Lixandru: „E grav!” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dezvăluit cât va sta pe bară Mihai Lixandru: „E grav!” | VIDEO EXCLUSIV
Verdict clar în cazul lui Darius Olaru! Gigi Becali a spus tot. „M-am supărat pe el! S-a încăpăţânat!” | EXCLUSIV VIDEO Verdict clar în cazul lui Darius Olaru! Gigi Becali a spus tot. „M-am supărat pe el! S-a încăpăţânat!” | EXCLUSIV VIDEO
Gigi Becali, aroganţa serii după ce FCSB a obţinut maximum de puncte după 2 meciuri în Europa League: „I-am bătut pe ăia, nu ştiu cum se numesc” | EXCLUSIV Gigi Becali, aroganţa serii după ce FCSB a obţinut maximum de puncte după 2 meciuri în Europa League: „I-am bătut pe ăia, nu ştiu cum se numesc” | EXCLUSIV
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Începe etapa cu numărul 12 în Superligă VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Începe etapa cu numărul 12 în Superligă

Ultimă oră! Andrea Compagno, la Rapid? Anunţ oficial din Giuleşti: ”Au ieşit la o masă!”

Rapid Publicat pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21464298/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Chiar dacă îl are în lot pe Compagno, Becali nu este mulţumit şi susţine că echipa lui nu are atacant şi că trebuie să aducă un vârf adevărat. De asemenea, omul de afaceri a vorbit şi despre situaţia fostului vârf de la FC U Craiova 1948. Becali a spus că este tentat să îl cedeze pe jucător, dacă va avea oferte. 

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai dat acelaşi randament. Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu fotbaliştii, iar recent a vorbit despre italian. 

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB este din ce în ce mai aproape, după ce patronul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, i-a stabilit suma de transfer vârfului italian şi doreşte 500.000 de euro. 

Becali consideră că salariul mare pe care îl încasează la FCSB l-a schimbat pe Compagno. Recent, în presa au apărut informaţii despre echipa unde ar putea ajunge italianul. Spezia, club din Serie B, ar fi interesată de italian, dar s-a scris şi despre o echipă din China. 

Totuşi, nimic nu s-a concretizat până acum, iar italianul este încă jucătorul FCSB-ului. Ieri, în presa au apărut mai multe informaţii conform cărora jucătorul ar fi dorit de Neftchi Baku. 

Mai mult decât atât, echipa ar fi făcut şi o ofertă pentru italian. Luni, Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă în valoare de 400.000 de mii pentru italian şi că este tentat să îl vândă. 

Recent, Daniel Niculae a fost întrebat dacă Andrea Compagno ar putea ajunge la Rapid în această iarnă. Oficialul din Giuleşti susţine că echipa lui Dan Şucu este acoperită pe toate posturile şi nu se pune problema unui nou transfer. 

”Au ieşit la o masă!”

”Eu zic că suntem închişi din punctul nostru de vedere. Avem dubluri pe toate posturile. Am adus jucătorii pe care i-am vrut. Depinde de integrarea lor acum. Vestiarul Rapidului a primit toţi jucătorii. Au ieşit la o masă şi am văzut zâmbetele pe feţele lor. Mai sunt nouă meciuri şi multe puncte puse în joc.  

Am aşteptări de trei puncte vineri. Am început să vindem bilete şi în Gară. Cu siguranţă suporterilor le-a fost dor. Sper ca ei să ne împingă de la spate. Avem nevoie să începem cu dreptul”, a spus Daniel Niculae, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele