Ultima oră
VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată
Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul" Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul"
Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România
Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente
OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"

Ultimă oră! Adrian Mititelu, tun pe piaţa transferurilor! Clubul a făcut anunţul oficial

FC U Craiova 1948 Publicat pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21728752/1/conferinta-presa-fc-u-craiova-prezentare-joao-janeiro-3-06-2023.jpg

FC U Craiova 1948 a retrogradat sezonul trecut în Liga 2, iar Adrian Mititelu vrea să revină din nou în Superligă. 

De la echipă au plecat mai multe nume, iar echipa s-a întărit pentru a se putea bate la promovare. 

Recent, clubul oltean a anunţat achiziţionarea lui Modou Diagne, fotbalist cu dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză.

”Bine ai venit, Modou Diagne!

Modou Diagne a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948.

Jucătorul cu dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză, poate evolua atât pe postul de fundaş central, cât şi mijlocaş central defensiv.

Modou are 30 de ani, 1.88m înălţime şi este jucător de picior drept.

În trecut, Modou Diagne a evoluat pentru echipele AS Nancy (Franţa), R Charleroi SC (Belgia), Olympiakos Nicosia (Cipru), Al-Khor SC (Qatar) şi Pirin Blagoevgrad (Bulgaria).

Mult succes, Modou! Îţi dorim cât mai multe performanţe în tricoul FCU 1948”, a fost anunţul celor de la FC U Craiova 1948.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri