Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Ultimă oră! A început curăţenia generală a lui Neil Lennon la Rapid. Un nume greu din vestiar este OUT din Giuleşti

Rapid Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21611638/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023.jpg

Dragoş Grigore şi-a încheiat contractul cu FC Rapid după 65 de meciuri disputate în tricoul alb-vişiniu. 

Venit la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea clubului pe prima scenă a fotbalului românesc, fundaşul de 37 de ani a marcat de trei ori în cele 65 de partide.

În ultima stagiune, Dragoş Grigore a bifat patru apariţii pentru Rapid, trei în SuperLigă şi una în Cupa României.

A fost stabilit obiectivul lui Neil Lennon pe banca Rapidului: „Cred că este realizabil”

Neil Lennon (52 de ani) este oficial antrenorul celor de la Rapid! Nord-irlandezul a semnat un acord valabil pe două sezoane.Acesta a antrenat de-a lungul carierei echipele: Celtic, Bolton Wanderers, Hibernian şi, ultima dată, Omonia.

FC Rapid s-a despărţit în 16 aprilie de Cristiano Bergodi, iar atunci interimatul a fost preluat de Bogdan Lobonţ. 

După un final de sezon dezastruos în care au obţinut o singură victorie în play-off şi au ratat ambele obiective, Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, a dezvăluit că Rapidul are acelaşi obiectiv şi în ediţia următoare.

„Nu cred că asta a fost problema, că am spus ce obiective avem. Şi sezonul anterior am vrut tot locurile 1-3 sau Cupa României, adică o participare în cupele europene.

Cred eu că la finalul sezonului regular ar fi fost culmea să spunem că nu vrem titlul. Dacă nu ne băteam noi cu FCSB, care eram pe locul 2, însemna că trebuia să le dăm titlul de atunci.

Cred că va depinde unde vom fi. Am avut un an pierdut, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Avem acelaşi obiectiv ca cel de anul trecut, o prezenţă în cupele europene Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu.

Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul, e normal să ne dorim să ajungem în cupele europene şi cred că este realizabil”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele