Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

”U” Cluj l-a cedat pe Roger la câştigătoarea Cupei României!

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21618719/1/roger.jpg

Mutare surprinzătoare în fotbalul românesc. Universitatea Cluj l-a cedat sub formă de împrumut pe brazilianul Roger. Acesta va juca la Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei.

”FC Universitatea Cluj şi FC Corvinul 1921 Hunedoara au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Roger Junio (28 de ani).

Sosit în iarnă la ”U”, Roger a bifat 20 de partide în alb şi negru”,
au anunţat ardelenii.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 500.000 de euro.

Roger a ajuns în România la începutul anului 2021, fiind adus de UTA, a urmat apoi o experienţă la CFR Cluj, cu care a cucerit titlul.

Roger a mai evoluat la Vila Nova, Botafogo, Goiana, Atletico Clube Goianiense (toate din Brazilia), Kukesi, Kastrioti (ambele din Albania) şi Riga (Letonia). După experienţele avute la UTA şi CFR Cluj, Roger a ajuns în vară la Al-Taraji, în liga a doua din Arabia Saudită. Acolo, brazilianul a marcat 3 goluri în 6 partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele