Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Turcii nu iartă nimic la Petrolul! Salvatorul ploieştenilor, OUT de pe „Ilie Oană”

Petrolul Ploiești Publicat pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21622978/1/petrolul-ploiesti-fc-voluntari-superliga-superbet-18-07-2022.jpg

După ce în iarnă s-a zvonit că Petrolul ar urma să fie preluată de nişte investitori turci, se pare că această mutare s-a concretizat în aceste zile.

Presa din Turcia anunţă că Serhan Cetinsaya şi Sertac Guven au preluat clubul din Ploieşti. Primele discuţii au avut loc în cantonamentul din Antalya, atunci când au fost prezenţi la un amical între Petrolul şi Chernomorets Odessa.

Marian Copilu, OUT de la Petrolul

După ce l-au dat afară pe Laszlo Balint şi l-au adus pe banca tehnică pe Mehmet Topal, investitorii turci au mai făcut o victimă. Marian Copilu, finanţatorul care s-a ocupat foarte mult de partea decizională, în sezonul recent încheiat, a fost exclus de la Petrolul.

În momentul de faţă, noul acţionarat este format din Mateescu, Fogorassy şi partea turcă, plus Claudiu Tudor, din partea membrilor fondatori, iar oamenii de afaceri turci vor veni şi ei cu un vicepreşedinte, notează Fanatik.

Marian Copilu a încărcat conturile celor de la Petrolul cu suma de 1,2 milioane de euro în luna martie a anului 2023, însă se pare că doar o mică parte din sumă a fost a sa, restul aparţinând altor doi apropiaţi de-ai săi: Răzvan Mateescu şi Cristian Fogorassy.

Laszlo Balint, dărâmat după ce a fost demis de la Petrolul

Laszlo Balint s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, după doar şase meciuri pe banca prahovenilor.

Decizia conducerii Petrolului vine în contextul în care doi investitorii turci vor fi acţionari la echipa de tradiţie.

 

Două victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri a înregistrat Laszlo Balint pe banca formaţiei din Ploieşti.

Tehnicianul a avut o ieşire în presă după ce a aflat vestea. Laszlo Balint s-a declarat dezamăgit de situaţie şi a punctat că în România se poate întâmpla orice. De asemenea, antrenorul a dezvăluit că a avut o clauză de reziliere infimă.

”Ce să fac? Încerc să-mi revin... Am vorbit cu cineva din club, nici nu mai contează numele. Ce să discut cu turcii? Pe mine românii m-au angajat. Da, ăsta e marele meu regret, că în România ţi se poate întâmpla orice, chiar dacă îţi faci bine treaba.

Eu niciodată nu m-am cramponat de nişte acte. Dacă nu mai sunt dorit, aia e, nu ţin de scaun, cum se spune. Pe de o parte, e şi vina mea.

Când am acceptat să preiau Petrolul într-un moment foarte dificil, să-mi asum un mare risc, am fost de acord să punem o clauză de reziliere infimă. Din păcate, noi, antrenorii, nu avem un sindicat care să ne apere interesele în cazuri de acest gen”, a spus Laszlo Balint, potrivit iamsport.ro.

Înainte să ajungă la Ploieşti, Laszlo Balint a mai fost tehnician la UTA Arad, pe care a antrenat-o în două rânduri, între 2019 şi ianuarie 2022, respectiv noiembrie 2022 şi aprilie 2023.

Între cele două mandate la Arad, Balint a mai activat şi la Universitatea Craiova. Pe lângă experienţele recente avute în Superligă, tehnicianul le-a mai antrenat, de-a lungul carierei, pe Unirea Tărlugeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri