Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Tudor Telcean s-a despărţit de Poli Iaşi şi a fost prezentat la noua echipă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21468797/1/telcean.jpg

Tudor Telcean (22 de ani) se întoarce în localitatea natală. Fundaşul a fost prezentat la Unirea Dej, club ce caută soluţii în această iarnă pentru a întări lotul, în vederea evitării retrogradării în Liga 3.

Telcean s-a despărţit în vară de Poli Iaşi, formaţie cu care a bifat promovarea în Superliga. El are un CV solid pentru Liga 2, cu selecţii în naţionalele U18, U19 şi U21 ale României.

”TUDOR TELCEAN la FC Unirea Dej

Fundaşul central în vârstă de 22 de ani s-a născut la Dej, însă şi-a făcut junioratul la CFR Cluj, Viitorul Cluj, Academia Gheorghe Hagi şi ”U” Cluj, pentru acesta din urmă evoluând şi la seniori.
Ultima dată la Politehnica Iaşi, alături de care a câştigat Liga 2 sezonul trecut şi a promovat în SuperLigă, internaţionalul de tineret (U18, U19, U21) a mai evoluat pentru Campionii FC Argeş şi CSC 1599 Şelimbăr.
Bine ai venit la FC Unirea Dej şi multă baftă, Tudor!”, este comunicatul celor de la Dej.

Dejul s-a întărit şi de la ”U” Cluj

Albert Hofman (20 de ani) a fost cedat de Universitatea Cluj sub formă de împrumut la Unirea Dej, în Liga 2.

Atacantul a fost un jucător cheie în sezonul promovării ”şepcilor roşii”, dar în Superliga a primit foarte puţine minute, iar acum va avea o misiune grea la Dej, cu echipa ce luptă să nu cadă în Liga 3.

Formaţia antrenată de Dragoş Militaru l-a mai adus în această iarnă pe Alexandru Dulca (26 de ani), din postura de liber de contract, după ce jucătorul s-a despărţit de Concordia Chiajna.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele