Ultima oră
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”

„Tricolorul” care i-a impresionat pe olandezi: „Unul dintre cei mai buni”

EURO 2024 Publicat pe sâmbătă, 09:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21647955/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-7.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008 şi 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

În optimile de finală vom întâlni Olanda! Partida se va juca marţi, cu începere de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită în forma LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Andrei Raţiu a fost titular în partidele cu Ucraina, Belgia şi Slovacia. Fundaşul român i-a impresionat şi olandezi, care l-au numit pe acesta „unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta de la EURO” , alături de alţi jucători de top.

”Atenţie! Poreclit 'Sonic', după un personaj dintr-un joc video, Andrei Raţiu a jucat toate trei meciurie din grupă pentru tricolori, care sunt câştigătorii-surpriză ai grupei E şi vor fi adversarii "Portocalei mecanice" în optimi.

Raţiu a ieşit în evidenţă, nu doar din cauza părului său albastru, ci şi datorită vitezei sale. În Germania, Raţiu a arătat ca unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta de la turneul final, alături de Carvajal, Posch şi Kimmich”, a notat presa din Olanda, despre Andrei Raţiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele