Ultima oră
Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

„Tricolorul” care i-a dat pe spate pe olandezi: „Senzaţia Campionatului European”

EURO 2024 Publicat pe vineri, 10:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21646671/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-4.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.


România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008 şi 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

În optimile de finală vom întâlni Olanda! Partida se va juca marţi, cu începere de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită în forma LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Andrei Raţiu a impresionat la EURO. Fundaşul român a fost titular în partidele cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, iar acum este la un pas să prindă transferul carierei. 

Cel poreclit „Sonic” este în vizorul mai multor echipe din Serie A şi Premier League. Presa olandeză a vorbit despre performanţele lui Raţiu şi au spus despre acesta că este printre senzaţiile de la acest EURO.

”Rayo Vallecano beneficiază de un posibil transfer al lui Andrei Raţiu, senzaţia Campionatului European”,  a titrat publicaţia olandeză haaglandenvoetbal.nl.

„Internaţionalul român Andrei Raţiu este în mod clar în lumina reflectoarelor la EURO 2024, care se desfăşoară în mai multe oraşe din Germania (...)

Raţiu, poreclit Sonic după un caracter din jocurile video, a jucat până acum toate cele trei meciuri din grupă pentru ”tricolori” şi a jucat surprinzător de bine la Campionatul European.

În special în ultimul meci al grupei, cu Slovacia, Raţiu a atras atenţia, dar nu doar datorită părului său albastru, ci în special datorită vitezei sale maxime, măsurate la 35 de kilometri pe oră”, au mai scris jurnaliştii batavi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele