Ultima oră
Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

„Tricolorii” penalizaţi după partida cu Slovacia: „Se poate mai mult” | VIDEO EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat pe joi, 22:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21646102/2/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-10.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat. 

În optimile de finală vom întâlni Olanda, marţi, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Aflat în studio-ul EURO SHOW, Marius Baciu a analizat evoluţiile lui Andrei Burcă. Fostul fotbalist de la Steaua este de părere că fundaşul a greşit la golul Slovacilor deoarece nu a calculat bine traiectoria mingii.

„În ultimul joc mi s-a părut o poziţie proastă la ambii fundaşi centrali la golul cu Slovacia. Burcă a ieşit înainte să centreze, nu s-a uitat la pendulare, a pierdut traiectoria mingii. Acolo e zonă de fundaşi centrali. Trebuia să îşi acopere cumva spaţiul. Aici i-aş penaliza. ” , a spus Marius Baciu, la Prima Sport.

Fostul apărător central a vorbit şi despre prestaţia lui Radu Drăguşin, despre care a spus că are momente în care se pierde când se află în posesia balonului.

„Are un pic de precipitare când are mingea şi în foarte multe mingi putea da mai bine.” , a completat Marius Baciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele