Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Trei jucători, OUT din primul 11 pentru duelul din optimi cu Olanda! Echipa probabilă a României

EURO 2024 Publicat pe vineri, 13:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21646898/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-10.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

În optimile de finală vom întâlni Olanda! Partida se va juca marţi, cu începere de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită în forma LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

UEFA a anunţat echipa probabilă a României. Trei „tricolori”, OUT pentru duelul cu Olanda

În faza grupelor, Nicuşor Bancu a fost titular de bază în flancul stâng din defensivă , însă acesta a încasat două cartonaşe galbene în partidele cu Belgia şi Slovacia şi este suspendat pentru duelul din optimi cu Olanda.

Site-ul UEFA a publicat echipele probabile pentru duelul din optimi, iar în locul lui Bancu apare Deian Sorescu. De asemenea, Ianis Hagi şi Florinel Coman nu vor fi folosiţi în primul 11 şi le vor lăsa locul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Echipa probabilă a României:

 

  • Echipa probabilă a României pentru meciul cu Olanda: Niţă - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Sorescu - M. Marin - Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă - Drăguş
  • Suspendat: Bancu
  • Jucători pasibili de suspendare pentru sferturi, dacă vor încasa cartonaş galben: Burcă, M. Marin, R. Marin, Puşcaş
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele