Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Trebuia sau nu să primească Petrolul penalty? Analiştii Prima Sport au dat verdictul | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21691785/1/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-4-08-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a patra din Superligă.

Ploieştenii au început în atac la Craiova şi după şutul din minutul 3 al lui Keita, Tudorie l-a pus la încercare pe portarul Laurenţiu Popescu, în minutul 9. A urmat ocazia lui Grozav, din minutul 20, iar replica gazdelor a venit de la Houri, care a trimis peste poartă, din careu.

Maldonado a expediat şi el mingea pe lângă poartă, în minutul 47, pentru ca oaspeţii să solicite un penalti în minutul 60, la un contact în careul oltenilor, între Sergiu Hanca şi Oshima. Arbitrul Ionuţ Coza nu a dat însă nimic şi craiovenii au mai ratat porin Alexandru Creţu, în timp ce Grozav a iropsit o ocazie pentru ploieşteni, iar meciul s-a încheiat 0-0.

În urma acestui rezultat Universitatea Craiova a făcut 8 puncte, iar Oţelul rămâne liderul din Superliga, cel puţin până la meciul lui Sepsi cu Rapid de luni.

Faza controversată din minutul 60 a fost analizată în studio-ul Fotbal Show, acolo unde analiştii Prima Sport au dat verdictul.

„Cu dreptul îi dă peste piciorul stâng, dar săritura aia nu e de la lovitură. El când dă, deja sare, uite unde duce piciorul drept. Nici eu nu cred că e penalty. Îl atinge, nu pot să spun că nu îl atinge. O atingere e” , a fost părerea lui Basarab Panduru.

„Un lucru mi se pare. Japonezul se expune faorte tare cu intrarea asta. Cred că dacă dadea era ok şi dacă nu dădea iar e ok.” , a declarat Bogdan Cosmescu.

„Eu zic că nu e niciun penalty. Păi ce i-a făcut, nici nu l-a atins” , a spus Cosmin Băleanu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele