Ultima oră
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”
Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile” Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

Transferul lui Sorescu la FCSB nu a căzut definitiv! Anunţul lui Victor Becali

FCSB Publicat pe 12 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20979607/1/ds.jpg


Deian Sorescu (25 de ani) ar avea, totuşi, şanse de a semna cu FCSB. Chiar dacă Mihai Stoica a anunţat încetarea discuţiilor pentru transfer, impresarul Victor Becali consideră că situaţia nu e încheiată şi că fostul dinamovist poate semna cel târziu vineri cu vicecampioana României.
 
Negocierile s-au împotmolit în punctul în care Rakow a cerut o sumă de bani pentru împrumutul până în vară, detaliu care nu a fost pe placul lui Gigi Becali, cel care dorea să-i plătească lui Sorescu salariul de 24.000 de euro lunar şi să-l cumpere abia în vară. Totuşi, Victor Becali, omul care reprezintă interesele lui Sorescu, trage speranţe că mutarea se va realiza:
 
"Cluburile nu s-au pus de acord momentan, e tot ce vă pot spune. Să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, azi sau mâine se va decide, pentru că nu se poate prelungi foarte mult situaţia. Totul depinde de Rakow. Întrucât Sorescu e sub contract cu polonezii, decizia e la ei", a spus Becali, pentru GSP.ro.
 
"Da, era vorba de împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se face, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow.
 
S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre.
 
Nu, Sorescu n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele