Ultima oră
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează! VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează!
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open
Dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: ”De azi înainte, nu mai e căpitanul echipei!”

Dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: ”De azi înainte, nu mai e căpitanul echipei!”

Transferul lui Sorescu, blocat! MM Stoica anunţă oprirea negocierilor: "S-a terminat orice discuţie!"

FCSB Publicat pe 12 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20979348/1/sm.jpg


Dat ca sigur în ultimele zile, transferul lui Deian Sorescu (25 de ani) a intrat în impas. MM Stoica a anunţat, miercuri seară, că negocierile s-au oprit, după ce polonezii de la Rakow au cerut o sumă de bani chiar şi in schimbul împrumutului.
 
Gigi Becali a dorit să-l ia pe Sorescu până în vară, gratis, pentru ca mai apoi să plătească 800.000 de euro pentru transferul definitiv. Chiar dacă ar fi scăpat de un salariu mare, FCSB dorind să plătească integral 24.000 de euro lunar, conducerea polonezilor a cerut şi o sumă de bani în schimbul împrumutului pentru partea a doua a sezonului. Cerinţă cu care Gigi Becali nu a fost de acord şi care a dus, în cele din urmă, la stoparea negocierilor:
 
"Da, era vorba de împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se face, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow.
 
S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre.
 
Nu, Sorescu n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele