Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Transferul care îl va duce pe Gigi Becali în Champions League: „Cu el se va ajunge”

FCSB Publicat pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21671452/1/becali-conferinta.png

FCSB a câştigat categoric în returul cu Virtus, scor 4-0, şi a reuşit calificarea în turul doi preliminar din UEFA Champions League.

„Roş-albaştri” s-au impus cu 11-1 la general în faţa echipei din San Marino şi o vor întâlni pe Maccabi Tel Aviv în turul doi.

Pentru FCSB au marcat Alexandru Băluţă ('20), Malcom Edjouma ('28, '36) şi David Miculescu ('72).

În cazul în care FCSB va reuşi să treacă de Maccabi Tel Aviv, va avea asigurat un loc în grupele Conference League, însă Gigi Becali se gândeşte numai la grupele Champions League.

Latifundiarul din Pipera l-a transferat în această vară pe Daniel Popa de la „U” Cluj în schimbul sumei de 300.000 de euro şi este convins că e omul care îi va duce în grupele Ligii Campionilor.

„Nu vorbesc de Conference League. Nu mă interesează. Cu Popa se va ajunge în Champions League”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

  • Două goluri şi două assist-uri în 3 meciuri a reuşit  Popa la FCSB.
  • 900 de mii de euro este cota de piaţă a lui Daniel Popa, potrivit Transfermarkt.

Becali nu renunţă la pista din Italia. Patronul a sunat la echipă pentru atacant

FCSB are o chip competitivă, dar un post nu este acoperit aşa cum doreşte Becali. Echipa nu are la dispoziţie un atacant ”pur sânge” şi patronul a încercat diverse variante. 

 

După ce afacerea cu Louis Munteanu a picat, patronul a pus ochii pe un fost jucător de la FC Argeş. 

Arnold Garita (29 de ani) şi-a dat acordul să joace la campioana României. Becali a anunţat că Garita va semna cu FCSB cu o condiţie: examinarea medicală să nu arate probleme la genunchi.

Totuşi, se pare că transferul jucătorului a picat. Becali a fost nemulţumit de atitudinea jucătorului, care nu a fost punctual. 

Astfel, Becali a anunţat o nouă pistă. Se pare că FCSB ar fi interesată de David Ankeye, atacantul nigerian de la Genoa.

”Îl împrumutăm!”

„Mai avem o pistă, care a apărut azi. Atacantul de la Genoa, că nu-l ştiam, din presă am aflat. E posibil, e posibil să ne mai interesăm. Să vorbesc cu Pintilii, MM, Charalambous, că nu-l cunosc, iar dacă ei spun că-l putem lua împrumut cu drept de cumpărare, că am vorbit deja cu Genoa, cu cineva care are intrare acolo, atunci îl luăm.

Noi nu luăm aşa să facem lotul mare, ci luăm să vedem dacă poate pentru calificări, pentru alea îl luăm”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele