Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Transfer de play-off la FC Voluntari! ”Olteanul” cu 32 de meciuri pentru Craiova a devenit ”ilfovean”

FC Voluntari Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19903171/1/ivanov.jpg

Cluburile FC Voluntari şi Universitatea Craiova au ajuns la un acord în ceea ce priveşte împrumutul lui Antoni Ivanov la echipa ilfoveană, până la sfârşitul acestui sezon, au anunţat, luni, cele două cluburi.

Antoni Ivanov este un mijlocaş central bulgar, în vârstă de 25 de ani, care a mai evoluat în cariera lui la Ludogoreţ II, Akademik, Spartak Pleven, FK Sozopol, PFC Montana, Septemvri Sofia şi Gaz Metan Mediaş.

El a fost transferat de CSU Craiova de la Gaz Metan, în vara anului 2019, şi a disputat 32 de meciuri pentru echipa olteană, în toate competiţiile, marcând două goluri. În acest sezon însă, Ivanov nu a jucat niciun meci.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele