Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Totul este oficial! Lamine Ghezali a semnat în Superliga

UTA Arad Publicat pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21702166/1/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-15-09-2023-1.jpg

Lamine Ghezali (25 de ani) revine în Superliga după doar un an şi jumătate de când a plecat de la Dinamo.

Rămas liber de contract după despărţirea de Levadiakos, formaţie ce a reuşit promovarea în prima ligă din Grecia, Ghezali a bătut palma cu un club din Superliga.

Este vorba de UTA Arad. Mircea Rednic l-a convins pe mijlocaşul francez să semneze un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

”Bun venit, Lamine Ghezali!

UTA şi Lamine Ghezali au semnat astăzi un contract valabil pentru un sezon cu drept de prelungire pe încă unul.

Mijlocaşul francez de origine algeriană s-a născut pe 6 iulie 1999 la Lagny-sur-Marne, în Franţa şi vine la Arad de la APO Levadiakos (Grecia). În România a mai jucat timp de două sezoane pentru Dinamo Bucureşti.

Crescut de Academia celor de la Saint-Etienne, noul nostru jucător a debutat pentru legendară echipă franceză şi a mai trecut în carieră pe la LB Châteauroux şi SC Lyon.

Îi urăm bun venit şi la cât mai multe reuşite alături de noi!”, a scris clubul UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele