Ultima oră
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”

Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21570027/1/fc-universitatea-cluj-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-24-04-2024-1.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Superligii.

Golul a fost marcat de Daniel Popa, în minutul 53.

Finalul de sezon este foarte complicat la Iaşi. Formaţia pregătită de Tony luptă să evite retrogradarea directă.

”Nu mi-a plăcut jocul nostru! Cred că a fost un meci care a fost decis de micile detalii. Sunt nişte lucruri pe care trebuie să le analizăm pentru că unele lucruri nu le ştiam pentru că nu am avut timp.

Am încercat să jucăm şi mai ofensiv, cu trei fundaşi centrali, iar pe final am făcut şi o schimbare, ca să jucăm mai direct, pentru că nu era timp. Cred ca era echitabil un meci egal, pentru că a fost foarte echlibrat.

Ei au jucători mai scumpi şi buget mai mare, dar asta nu este o scuză”,
a spus Tony, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele