Ultima oră
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

Titularul echipei naţionale, propus lui Gigi Becali pentru ca FCSB să-şi atingă obiectivul. „Prima mutare pe care aş face-o pentru UCL”

FCSB Publicat pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21636231/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024.jpg

Marius Şumudică i-a propus lui Gigi Becali să aducă un titular al echipei naţionale, pentru a creşte şansele ca FCSB să ajungă în UEFA Champions League.

FCSB o va înfrunta pe Virtus din San Marino, în primul tur preliminar din Champions League, iar dacă va trece în turul al doilea va da piept cu Maccabi Tel Aviv.

„Roş-albaştrii” visează să ajungă din nou în Champions League, iar Gigi Becali a anunţat că va ivesti masiv în acestă perioadă de transferuri pentru a întări echipa. FCSB a rezolvat deja mutările lui David Kiki (30 de ani), Daniel Popa (28 de ani) şi Marius Ştefănescu (25 de ani).

În acest context, Marius Şumudică i l-a recomandat lui Gigi Becali pe Niţă, portarul titular al naţionalei României în acest moment, rămas liber de contract după despărţirea de Gaziantep. 

Eu, în momentul de faţă, ca FCSB să aibă şanse în Liga Campionilor, prima mutare pe care aş face-o e Niţă, care a rămas liber de contract şi nu vrea să continue la Gaziantep. E un jucător care ţine vestiarul, un caracter deosebit. E al doilea portar din Turcia, după Muslera”, a spus Marius Şumudică.

„Păi, Niţă vine rezervă? Eu iau un portar căruia să-i dau 7-8.000, să fie rezervă! N-am cum să dau salariu 30-40.000. Mă, Şumi, nu mai vorbi aiurea. Dacă e al doilea portar din Turcia, cum să vină la mine?”, a replicat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

„Ştiţi ce salariu a avut Niţă la Gaziantep? 400.000 (n.r.- de euro pe an), a continuat Şumudică. „Eu îi dau 400.000 unui portar? Am băut gaz? Nu-i dau nici 20.000. De ce să-i dau, dacă am cel mai bun portar din România (n.r.- Târnovanu)?”, a fost răspunsul patronului de la FCSB.

„Şumi” a concluzionat: „Nu e niciodată mai bun ca Niţă! Niciodată!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele